Talk:Rauma

From Wikivoyage
Jump to navigation Jump to search

OtBP?[edit]

Wouldn't Rauma be a great candidate for OtBP destination? Two UNESCO World heritage sites, guide status, ... Danapit (talk) 21:57, 8 August 2013 (UTC)

Tätä artikkelia pitäisi alkaa päivittää.[edit]

Minä satun asumaan Raumalla ja kymmenen vuoden aikana täällä on tapahtunut paljon muutoksia:

 1. Peltolan kahvilaa ei enää ole. Sen tilalla on jokin vaatekauppa.
 2. Amarillo-linkki johtaa Rosson sivuille, vaikka Rossoa ei ole enää ollut vuodesta 2013 Raumalla.
 3. Kontiolla on kaksi toimipaikkaa: Kuninkaankatu 9 ja Karjalankatu 3.
 4. Osteria da Filippo sijaitsee Kauppakatu 20:ssä. Kahvila Soppea ei enää ole.
 5. Puistokahvila on nykyään Cafe Passion.
 6. Vanhalla-Raumalla on uusi pizzeria nimeltänsä Jubu.
 7. Poroholmassa on kahvila nimeltänsä Ruormies. Lisäksi siellä on semmoinen iso talo, jossa on ainakin ollut kahvila silloin, kun minä oli 5-vuotias. (Nyt olen 17, täytän pian 18.)
 8. Suvitiellä on Merijakamo. Se sijaitsee sill' kaikkein leveimmällä laiturilla ja siellä on huoltoasema ja kahvila.
 9. Petäjäksen telakan ja Petäjäksen sataman tienoilla on Gulf, jossa on kahvila, jota ukki kutsui nimellä Petäjäksen telakan kahvila.
 10. Pyynpäänpäiväkodin vieressä on Kebeb Pizzeria Selin.
 11. Saharannan lähistöllä on ainakin ollut (en ole varmo, onko yhä) Sala Kebab Pizzeria.
 12. Kauppakadulla on Pekan pullapuot (tai jotain vastaavaa).
 13. Kuninkaankatu 38:ssa tai 36:ssa on ollut Tullin kaffe jo silloin, kun minä olin 8-vuotias.

Syy, miksen itse ala korjailla tätä, on se, että minulla on aika heikko englanninkielen taito.--Sentree (talk) 13:29, 27 July 2015 (UTC)

 • ...in English please...? Ibaman (talk) 13:57, 27 July 2015 (UTC)
 • I have very bad English. User:Ypsilon for example must have better english than I. He/She can translate if I ask?--Sentree (talk) 15:05, 27 July 2015 (UTC)
Basically these are about eateries in Rauma, some of which have been renamed or closed down, plus some that I think aren't in the article yet. I think that I can go ahead and make those changes. ϒpsilon (talk) 16:17, 27 July 2015 (UTC)
Sentreelle, jos ravintola on lopettanut niin sen voi yksinkertaisesti poistaa ja laittaa "closed" muokkausruudun alla olevaan kommenttikenttään (summary). Paikkoja joiden olemassaolosta ei ole varma ei pidä lisätä artikkeliin (tosin Google on tässäkin asiassa kätevä työkalu). ϒpsilon (talk) 16:17, 27 July 2015 (UTC)
I removed closed businesses and updated addresses where those had changed. There are nine places to add, which I haven't done yet as the user provided no description of the businesses and we prefer not to bulk-add establishments without any descriptions. BTW there are many listings already that would benefit of some kind of description.
Poistin tuon lopettaneen kuppilan ja muutin yhden nimen. Yllä lueteltuja paikkoja en vielä ole lisännyt, koska kun lisätään ravintola/kahvila jne. tai muu liike olisi hyvä jos myös kuvailisi paikkaa parilla lauseella jotta lukija tietää mitä odottaa. Muuten artikkeli ajan myötä muuttuu puhelinluettelon näköiseksi, mikä ei ole hyvä juttu. Itse asiassa artikkelissa on jo aika monta paikkaa jotka on vain merkitty olemassaoleviksi ja joihin olisi hyvä saada jonkinsorttinen kuvaus... ϒpsilon (talk) 16:52, 27 July 2015 (UTC)