User talk:JIP

From Wikivoyage
Jump to: navigation, search

Hello, JIP! Welcome to Wikivoyage.

To help get you started contributing, we've created a tips for new contributors page, full of helpful links about policies and guidelines and style, as well as some important information on copyleft and basic stuff like how to edit a page. If you need help, check out Help, or post a message in the travellers' pub. If you are familiar with Wikipedia, take a look over some of the differences here. --Saqib (talk) 17:01, 10 June 2013 (UTC)

Helsingin artikkelin uusi aluejako[edit]

Terve!

Ajattelin että tämä kiinnostaisi sinua, koska olet muokannut Helsingin artikkeleitä jonkin verran. Helsinki/Centralissa oli sen verran paljon listauksia että se oli varmaan yksi Voyagen pisimmistä alueartikkeleita. Näinpä erottelin siitä Helsinki/Southin joka käsittelee kaikkea Bulevardin ja Espan eteläpuolella sekä Helsinki/Kamppi and Southwestin joka olisi Bulevardin ja Baanan välinen alue ja joka sitten jatkuu Ruoholahteen, Lauttasaareen ja valtatie 51:tä Espooseen.

Ettet katso Helsinki/Centralia ja luulet, että joku on ilkimys on poistanut ravintolalistauksesi ateriakuvineen "bittiavaruuteen" :). Siirsin myös pari tapahtumaa (sambakarnevaali, burlesque, pride) Helsingin pääartikkeliin jossa muutkin isot tapahtumat ovat. ϒpsilon (talk) 16:53, 19 September 2015 (UTC)

Kiitos hyvästä työstä. Uudet artikkelit näyttävät oikein hyviltä. JIP (talk) 18:21, 20 September 2015 (UTC)